Micropulse is een technische automatiseerder die actief is binnen de hightech machine- en apparatenbouw en procesindustrie

Wie zijn wij
nl en
Micropulse is een technische automatiseerder die actief is binnen de hightech machine- en apparatenbouw en procesindustrie.

Micropulse is een totaalaanbieder van industriële software op het gebied van:
- PLC;
- HMI/display;
- SCADA;
- DCS;
- Servo systemen;
- Robotica systemen;

Micropulse heeft heel ervaren professionals en daardoor een helder inzicht in bedrijfsprocessen en technische applicaties. Door de vele verschillende projecten in diverse gebieden heeft men de gewenste ervaring opgedaan die men nu zeer goed kan toepassen.
Ervaring is belangrijk bij nieuwe projecten maar ook bij verbeteringen in huidige projecten/applicaties, optimalisatie van processen en upspeeds voor de uiteindelijke gewenste en verhoogde output.

Ook weet men als geen ander de modernste softwaretechnieken en methodieken toe te passen conform normen en standaards. Hierdoor kan Micropulse zijn visie vertalen in concrete softwareoplossingen.

De klant profiteert doordat onze professionals snel inzetbaar zijn en getraind zijn om niet alleen de softwareproblematiek, maar ook het applicatiegebied van de opdrachtgever te doorzien.

Daarnaast besteed Micropulse veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding van haar professionals zodat deze optimaal afgestemd is op de specifieke vraag van onze opdrachtgevers. Actieve scholing van de professional vormt daarvan een belangrijk onderdeel.

Micropulse is een enthousiaste en gemotiveerde organisatie die opereert in een snelle en flexibele markt. De professionals van Micropulse dienen daardoor zelf ook uiterst flexibel te zijn. Maak eens kennis met ons bedrijf….