Micropulse is een technische automatiseerder die actief is binnen de hightech machine- en apparatenbouw en procesindustrie

Bedrijfsprofiel
nl en
Micropulse is een technische automatiseerder die actief is binnen de hightech machine- en apparatenbouw en procesindustrie.

Micropulse is totaalaanbieder van industriële software op display-,
PC-, PLC-, SCADA-,  DCS- of servo en robot gebied. Micropulse heeft met zijn ervaren professionals een helder inzicht in bedrijfsprocessen en technische applicaties en weet als geen ander de modernste softwaretechnieken en methodieken te koppelen aan technische applicatiekennis, conform normen en standaards. Daardoor kan Micropulse visie vertalen in concrete softwareoplossingen.

Wij richten ons op specifieke kennis van een bepaald applicatiegebied, met als resultaat gerichte kennisopbouw. De klant profiteert doordat onze professionals snel inzetbaar zijn en getraind zijn om niet alleen de softwareproblematiek, maar ook het applicatiegebied van de opdrachtgever te doorzien.

Daarnaast besteed Micropulse veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding van haar professionals zodat deze optimaal afgestemd is op de specifieke vraag van onze opdrachtgevers. Actieve scholing van de professional vormt daarvan een belangrijk onderdeel.

Micropulse is een enthousiaste en gemotiveerde organisatie die opereert in een snelle en flexibele markt. De professionals van Micropulse dienen daardoor zelf ook uiterst flexibel te zijn. Maak eens kennis met ons bedrijf….