Henri Kanters

senior engineer

project | software

Waarom sta jij ’s ochtends, bruisend van energie, op om weer te Micropulsen?

“Om de lopende automatisering software uitdagingen aan te pakken en deze samen in overleg met de klant en collega’s op te lossen. Om tot een goed resultaat te komen is, naast de wens van de klant, ook de leesbaarheid van de software en onderhoud van de software belangrijk.”

Waar ben je trots op? Op welk resultaat? Wat was jouw persoonlijke bijdrage?

“Het opzetten van complexe softwarestructuren voor verschillende klanten waarbij rekening wordt gehouden met de, in de wereld van de klant, geldende eisen en wensen in verband met automatisering. Vooral de verschillende wensen in de voedingsindustrie, pharmaceutische industrie of maakindustrie vereisen een andere softwarebasis als fundament voor goede automatisering software. ”

Wat is jouw specialisme/expertise?

“Het oplossen van complexe softwareproblemen. Dit kan zijn het opnieuw opzetten van een software functionaliteit of het doorgronden van bestaande software en in dezelfde softwarestructuur aanpassingen of uitbreidingen doorvoeren. ”

Waar maak jij graag tijd voor vrij, naast je inzet voor Micropulse?

“Ik ga graag een eindje fietsen of wandelen soms in directe omgeving maar ook vaak in het buitenland. Ook kan ik genieten van het luisteren naar livemuziek van lokale optredens in de regio.”